Сайта на danibosev

Пиратско копие на Windows 7

По-долу съм написал бръщолевици от Microsoft който се отнасят повече за оригинален Windows 7.Ето и ...По-долу съм написал бръщолевици от Microsoft който се отнасят повече за оригинален Windows 7.

Ето и решението :

Ако сте опитали всички активатори на Windows 7 и не работят теглите този Windows 7 Ultimate 299 Актуализации  (при инсталиране Windows 7 не иска ключ, това значи, че не въвеждате нищо при питане за ключ а само кликате напред)

Не знаете как да Boot-нете диска за да прочетем Windows-а .

Решението е тук : Windows 7 записване на диск
Ако сте изтеглили пиратското копие което съм дал НЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА !Отнася се за хора с оригинален ...

Ако сте изтеглили пиратското копие което съм дал НЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА !

Отнася се за хора с оригинален Windows 7 !

Ако получите съобщение за грешка при инсталирането на Windows 7, че продуктовият ключ е невалиден, причините за това може да са:

  • Възможно е да сте въвели грешно продуктовия ключ. Опитайте да го въведете отново.

  • Възможно е да използвате продуктов ключ, който не съвпада с версията на Windows 7, която е инсталирана на компютъра. Проверете продуктовия ключ, за да се уверите, че той е предназначен за версията, която се опитвате да активирате.

  • Продуктовият ключ е за версия за надстройване на Windows 7, а на компютъра не е била инсталирана предишна версия на Windows по време на инсталирането на Windows 7. За да инсталирате версия за надстройване на Windows 7, на компютъра трябва да са инсталирани Windows Vista или Windows XP. Ако сте форматирали дисковото устройство преди началото на инсталацията, няма да можете да използвате продуктовия ключ за надстройване, за да активирате Windows 7. За да активирате Windows 7, ще трябва да инсталирате вашата предишна версия на Windows, след което да преинсталирате Windows 7. За помощ относно процеса на активиране посетете уеб сайта на поддръжката на Microsoft.

    За повече информация относно грешките при активиране на Windows 7 вж. Грешка при активиране на Windows 7: 0xC004F061.

Уеб сайт в alle.bg